Společně světem financí

Finanční plán

Finanční plán je jako mapa, která nám pomůže snáze dojít do vytyčeného cíle. Je dokázané, že lidé kteří se plánem řídí, dosahují přibližně 3x lepších výsledků než ti, kteří nad svými cíli v průběhu života nepřemýšlejí a žádnou mapu nevlastní.

Základní finanční plán může být docela jednoduchý a krátký. Stačí, aby splnil tyto čtyři body. Měl by zhodnotit naši současnou finanční situaci, posoudit okolnosti které by vás mohli na cestě omezit, stanovit reálné finanční cíle a konečně, měl by určit způsob, jak svého cíle dosáhneme.

Zkušenost
Financím se věnujeme od roku 2000 a za tu dobu nám prošly rukama již stovky klientů. Za každou klientem je splněná nějaké individuální finanční potřeba, splněný sen, vyřešený problém či konkrétní investiční záměr.
Profesionalita
Zakládáme si na etickém a férovém přístupu ke klientovi. Základ spolupráce je vytvoření vzájemné důvěry a pochopení. Máme opravdu radost, že jsme našim klientům skutečnou oporou v oblasti hypoték, pojištění a realitních služeb.

Nejčastější dotazy k finančnímu plánu

Jak se postupuje při sestavení finančního plánu?
Na finančním plánu pracujeme ve chvíli, kdy máme od klienta veškeré potřebné informace a současné pojistné či finanční smlouvy. Začínáme analýzou stávajícího portfolia, následně stanovíme strategii a cíle s ohledem na klientovy potřeby. Poté zpracujeme návrh řešení a nakonec v komunikaci s klientem zvolíme optimální variantu řešení. 
Máte nějaký dotaz

Neváhejte nás kdykoliv kontaktovat. 

Rychlý kontakt

  •   Ing. Vlastimil Kopečný
      Krapkova 7, 779 00 Olomouc
      Mobilní telefon:
      +420 777 111 599
      E-mail:
      kopecny@prima-finance.cz

 

Naše další projekty